Optimale ontspanning ervaar je aan de kust. Met blote voeten in het zand terwijl je staart naar de oneindige zee. Combineer dit met een parel van een boutique hotel aan de Noordwijkse boulevard genaamd Hotel Vesper en je wilt nooit meer naar huis. Liefs, Jannette

15.00 uur  Je parkeert je auto aan de Noordwijkse boulevard. Zodra je uitstapt inhaleer je de zilte zeelucht en kijk je om je heen. Wauw, wat heerst er toch altijd een fijne ‘vibe’ aan de kust. Je treedt Hotel Vesper binnen en je wordt direct verwelkomt. Een minuut later zit je buiten op het terras met uitzicht over zee onder het genot van een goed glas prosecco. Cheers op het leven!

15.30 uur De check-in werd kort en duidelijk bij jou op het terras gedaan zodat je lekker kon blijven genieten. Je koffers zijn al naar je kamer gebracht. Dit is gastvrijheid ten top zoals je nog nooit eerder ervaren hebt.

Vesper Hotel Noordwijk terras

16.30 uur Nu even uitwaaien op het strand. Vanuit Vesper ben je binnen een minuut op het strand. Je slaat rechtsaf waarna je later via de boulevard en het winkelcentrum van Noordwijk weer terugloopt naar Hotel Vesper.

17.00 uur Tijd om je terug te trekken in je luxe suite om je klaar te maken voor de avond. Eerst nog even genieten van de zeezicht vanaf je privébalkon met een lekkere espresso.

Vesper Hotel Noordwijk bad

19.00 uur Ready for diner! Vanuit Hotel Vesper loop je iets naar links, het strand op en je bent er al. Laat de chefs van restaurant Bries jou verrassen met de meest heerlijke gerechten met verse en verfijnde ingrediënten. Lekker om diverse gerechten te bestellen en samen te delen. Een tip? Sushi & sashimi for two.

21.00 uur Rond golden hour transformeert de lobby van Hotel Vesper zich tot cocktailbar. Geniet van de magische zonsondergang onder het genot van een van de signature cocktails van Vesper. Het wordt een memorabele avond.

Vesper Hotel Noordwijk trap

08.00 uur Goodmorning! Je springt uit de veren en neemt een frisse douche. Tijd voor een meditatieve ochtendwandeling op het Noordwijkse strand.

09.00 uur Helemaal ontspannen neem je plaats aan de ontbijttafel. Maak je klaar voor een ontbijt in een hotel zoals je nog niet eerder gehad hebt. Oneindig veel keuze in luxe, gezonde en verse producten. Een heerlijke start van de dag.

Vesper Hotel Noordwijk ontbijt

10.00 uur  Een verblijf in Hotel Vesper gaat altijd samen met vrije toegang tot Azzurro Wellness. Je neemt de transfer naar de wellness en gaat lekker bubbelen in de whirlpool en relaxen in de Finse sauna, de infraroodsauna en het Turkse stoombad. Daarnaast geniet je van een Hydromassage, je pakt nog even een zonnebankje mee en je trekt nog wat baantjes in het zwembad. Liever meer actie? Kies voor een van de groepslessen, de fitness, squash, tennis of de golfbaan. Materialen zijn te huur bij Azzurro Wellness.

12.00 uur Terug in Hotel Vesper kijk je terug op een geweldig weekend. Gastvrijheid, culinair genieten en ontspanning op het hoogste niveau. Je checkt uit maar je wilt dat het heerlijke weekend nog niet voorbij is. Na een heerlijke lunch is het dan echt tijd om te gaan. Dank je wel Vesper, tot snel!

Vesper Hotel Noordwijk voorkant


Ervaar gastvrijheid als een kunst
Ontspannen aan zee bij Boutique Hotel Vesper in Noordwijk


Gerelateerde artikelen:

Laat een Reactie achter