Waarom zou je ZaZoe Xperience een maatwerkrondreis door Afrika laten verzorgen? Dat is een goede vraag die eigenaresse Natascha aan haar gasten van ZaZoe Xperience heeft voorgelegd. Hieronder geven zij jou hun top vijf. Liefs, Jannette

1. Ontspannen

Het is een ontspannen manier van reizen. Niet alleen de (rond)reis zelf, maar ook het gehele voortraject wordt geregeld. Optimaal ontzorgen. Alles gaat in overleg en natuurlijk gebaseerd op je eigen wensen, plannen en verwachtingen. Je hoeft dus zelf geen overnachtingen uit te zoeken, geen route te plannen, niet zelf te rijden, je niet te verkijken in afstanden, geen dure buitenlandse betalingen te doen om de overnachtingen vast te leggen, niet in de zenuwen te zitten of alles wel klopt, etc. Ook de vliegtickets kunnen via ZaZoe georganiseerd worden. En op de luchthaven van Johannesburg Airport staat daadwerkelijk iemand in de aankomsthal te wachten, met je naam op een bordje. Dat voelt erg welkom. Ook de auto staat klaar. Het avontuur kan beginnen.

2. Individueel

Vanaf twee personen wordt elke vakantie door zuidelijk Afrika op maat gemaakt. Met als basis je eigen wensen en plannen, eventueel aangevuld met een bijzondere dag als verjaardag of huwelijksdag. Ook wordt rekening gehouden met lichamelijke beperkingen of juist sportieve wensen. Hoe avontuurlijk, basic of juist luxe het mag worden, dat bepaal je lekker zelf. Het werkt extra goed om een persoonlijke afspraak in Nederland te maken als eigenaren Rex & Natascha daar toevallig zijn. Dat praat nog makkelijker. Wat voor de een héél avontuurlijk is, gaat voor een ander bij voorbeeld nog lang niet ver genoeg. Dus het is belangrijk te weten wat echt telt!

Een eerste offerte is een voorzet. Een eerste idee voor een mooie ronde. Waarbij wensen, plannen en een haalbare route gecombineerd worden met prachtige overnachtingsplekken en mooie wildparken. Maar ook als mensen aangeven bij voorbeeld interesse te hebben in verschillende culturen, of heel graag willen mountain biken in het Kruger Park, of een verwendag in een beautysalon willen toevoegen, dan kan dat meegenomen worden.

Door per dag de kosten aan te geven en linkjes naar de accommodaties, is duidelijk wat de verschillen onderling tussen de dagen zijn. En worden er in een volgend voorstel desgewenst alternatieven ingevoegd. Zo heb je zelf invloed op de reissom.

3. Persoonlijke aandacht

Een programma wordt aangepast totdat het 100% naar ieders wens is. Als het dan finaal akkoord is, wordt het programma vastgelegd. Data gaan in onderling overleg. Alles wordt geregeld. Je hoeft dus zelf niets te doen rondom alle boekingen, de route, de bezoeken aan de wildparken, gave restaurants, mooie lodges.

En dat betekent dat tijdens de reis alle aandacht er echt is voor jou / jullie. Geen grote groepen waarmee gereisd wordt. Alleen je eigen gezelschap. En je eigen chauffeur of gids altijd bij de hand. In sommige wildparken nemen lokale rangers het gidswerk over. Dan krijg je ‘game drives’ (safaris in open auto’s) van de beste specialisten waarbij zij er alles aan doen om je de mooiste wilde dieren, vogels en natuur te laten zien en beleven. In andere wildparken rijden de mensen van ZaZoe zelf. Alle tijd van de wereld om te fotograferen. Geen bus die verder moet, geen zorgen over de rijafstand van die dag of andere beslommeringen. Alle concentratie en aandacht bij het moois dat je ziet en meemaakt.

En er wordt zoveel mogelijk overlegd met en gecheckt bij de gasten. Of alles nog volgens wens verloopt, of er aanpassingen in het programma nodig zijn, of iedereen nog happy is.

ZaZoe blog vijf redenen rondreis
ZaZoe Xperience | Natascha Snelder

4. Beleving

Zo staat bij alles de beleving centraal, waardoor in de naam ook ‘Xperience’ is opgenomen. Bij ZaZoe gaan gasten vaak als vrienden weer weg én komen ook weer terug. Het is vaak de persoonlijke aandacht in combinatie met het laten ervaren van Afrika zoals het is, niet alleen de bekende toeristische plekjes. Een bezoek aan een lokaal schooltje, een winkel-van-sinkel, een stop bij een paar hutjes, even voetballen met kinderen langs de weg.

Laat Afrika onbeperkt op je inwerken. Geniet van alle beelden, geluiden, geuren, indrukken, avonturen en ervaringen. Leer van andere culturen, maak kennis met wilde dieren, geniet van al het natuurschoon. En maak vooral herinneringen die blijven met de mensen die je lief zijn.

5. Budget

Natuurlijk is dit afhankelijk van de tijd die je wilt spenderen, het luxe niveau dat je wenst en de hoeveelheid excursies en/of activiteiten die je eventueel al in het programma wilt laten verwerken. Maar voor een maatwerkvakantie probeert ZaZoe de kosten altijd zeer redelijk te houden.

Probeer het gewoon eens uit. Een offerte is gratis en super compleet. Zo heb je snel een goede indruk.

Meer over ZaZoe

ZaZoe Xperience verzorgt individuele maatwerkvakanties in zuidelijk Afrika. Vanaf twee personen door het noorden van Zuid-Afrika, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Swaziland en eventueel Lesotho. Eigenaren Rex & Natascha Snelder zijn Nederlands maar wonen sinds 2006 in Zuid-Afrika. Zij hebben daar hun eigen wildpark en lodge maar verzorgen vooral veel rondreizen. Maak gebruik van hun jarenlange kennis, ervaring en enthousiasme over het zuidelijk deel van Afrika!

Voor meer informatie:
www.zazoetravel.com | ZaZoe op Zoover | ZaZoe op Facebook | ZaZoe op Instagram | ZaZoe op YouTube

 


Een rondreis door Afrika is een herinnering voor eeuwig.
Breng een bezoek aan Natascha en Rex van ZaZoe Xperience


 

Gerelateerde artikelen:

Laat een Reactie achter