Over de hele wereld zijn prachtige plekken te vinden om een heerlijke vakantie te vieren, een heerlijke vakantie bij een nieuw ontdekt vakantieadresje ergens op deze wereld…. Het wordt in deze tijd, met de snelle online ontwikkelingen, steeds makkelijker om zelf je vakantie te boeken. Zelf een reis boeken zonder tussenkomt van een reisorganisatie. Zo kan je zelf met gemak naar de meest prachtige bestemmingen. Nu kan dat ook zonder taalbarrière.

Fijne temperaturen, heerlijke zonuren en prachtige natuur.
Soms zijn de landen heel toegankelijk, soms iets minder… Dan is bij iemand terecht komen die jouw taal spreekt heel fijn.

Er zijn over de hele wereld Nederlandstalige te vinden welke hun dromen zijn gevolgd en hebben gekozen voor een heel ander leven. Sommige zijn voor de liefde verhuisd naar het buitenland maar sommige zijn voor zichzelf begonnen….. Voor zichzelf begonnen buiten Nederland en België , voor zichzelf begonnen in bijvoorbeeld Cuba of op de andere kant van de wereld Nieuw-Zeeland.

Voor zichzelf begonnen als accommodatie-eigenaar?

Het zal je verbazen hoeveel Nederlanders of Nederlandstaligen een accommodatie zijn gestart of een accommodatie beheren ergens op deze wereld. Al deze Nederlandstalige mensen zijn, misschien tijdens een eigen vakantie, verliefd geworden op een locatie. Ze hebben hier een pareltje van een accommodatie opgezet of zijn verliefd geworden op een locatie in combinatie met een al bestaande accommodatie.

Dan moeten dit toch wel mooie locaties en fijne accommodaties zijn?

Waarom Nederlanders of een Nederlandstalige bezoeken?

Het bezoeken van een accommodatie van Nederlandstalige eigenaren of het logeren bij een Nederlander maakt het verblijf in een ver land toegankelijk. Een ver exotisch land of een land met een hele andere cultuur zijn niet zo onbegrijpelijk meer. Informatie over de gewoontes, de omgang met elkaar, relaties onderling en over de omgeving kan je allemaal worden verteld in je eigen taal. Geen lastige situaties met woorden welke je niet begrijpt. Geen situaties waarin je het lastig vind om dingen te vragen.

Hoe fijn is het om te verblijven bij eigenaren van accommodaties?

De eigenaren hebben met een droom de accommodatie opgezet. Door deze droom zijn de accommodatie hun ‘oogappeltje’ . Je verblijft niet in een resort waarbij de schoonmaakster snel klaar wilt zijn omdat ze anders in haar eigen tijd kamers moet schoonmaken. Je verblijft niet in een resort waar details weggewimpeld worden. Ook verblijf je niet in een resort waar je met een vraag lastig terecht kan.

Verblijf je in een kleinschalige accommodatie, bedandbreakfast, camping, glamping of klein hotelletje direct bij de eigenaren ergens op deze wereld? Zowel binnen als buiten Nederland? Dan gaan jou flink gespaarde centen voor het verblijf niet in de grote auto van de directeur.

Nee, je steunt de eigenaren met hun droom. Hun droom om een accommodatie te beheren. Hun droom om iedereen een fantastisch verblijf en vakantie te geven. Hebben de eigenaren kindjes? Dan steun jij de eigenaren misschien wel met de centen voor de danslessen.

Daarin tegen kan jij een geweldige vakantie beleven.
De eigenaren leggen hun bezoekers helemaal in de watten.

Vakantie boeken bij Nederlanders of Nederlandstalige kan er zo uitzien

Op vakantie bij Nederlanders?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan ontvang je de mooiste accommodaties ter wereld van Nederlandstalige eigenaren automatisch in je mailbox. Bovendien maak je regelmatig kans op een geheel verzorgd weekendje weg. Wees gerust, we spammen je niet. Je kan je onder iedere e-mail uitschrijven.

Ook fijn: Laat je inspireren op onze Facebook pagina.

Gerelateerde artikelen:

Laat een Reactie achter