Wil jij graag op begeleide Safari of rondreis? Maar wil je toch liever niet alleen? Geen probleem! Zazoe Xperience biedt je de oplossing! Lees snel het aanbod van Zazoe Xperience hieronder.

Singles of alleengaande op Safari

ZaZoe Xperience organiseert en verzorgt maatwerkvakanties vanaf 2 personen. Maar zeer regelmatig krijgen wij ook verzoeken van alleenstaande en alleengaande mensen die óók heel graag op een begeleide rondreis / safari zouden willen. Maar dan niet met een hele grote, typische, groepsreis. Daarom nu het – voorlopig eenmalige – aanbod van Singles Op Safari, Op de ZaZoe-manier.

Voor wie de ZaZoe-manier nog niet kent:

Dit is reizen met zeer persoonlijke begeleiding, je eigen chauffeur / gids bij je, in een goede, ruime auto, alles goed georganiseerd en geregeld, afspraak-is-afspraak en met accommodaties op de meest mooie plekken in het noorden en oosten van Zuid-Afrika.

En in die geval, met een klein, persoonlijk groepje.

Wanneer?

De reis wordt in mei en/of september 2020 gepland. Gaat van start bij minimaal 3 en maximaal 6 personen.
Een individuele verlenging aan de Westkaap is in overleg mogelijk.

In principe valt dit speciale aanbod buiten onze ZaZoe maatwerkrondreizen, maar we willen heel graag deze optie een keertje (oké, misschien 2x) aanbieden. Dus, hoort zegt het voort. Wij zijn benieuwd!

Singles Op Safari 2020:

11 – 23 mei 2020
07 – 19 september 2020

Wil je meer informatie?

Stuur dan gerust even een mailtje met als onderwerp ‘singles op safari’ en je voorkeursperiode en je krijgt alle informatie doorgestuurd.

Natascha Snelder

ZaZoe Xperience

 

Gerelateerde artikelen:

Laat een Reactie achter