Het lijkt ons een geweldige droom of zelfs paradijselijk, het runnen van een accommodatie in Zuid-Afrika. Heerlijk in de bush, wilde dieren om je heen en de gasten vol liefde deze prachtige plek laten zien. Wij vroegen Natascha van ZaZoe Xperience uit Zuid-Afrika wat zij echt zou willen oftewel wat is haar shortlist voor een paradijs? Liefs, Jannette

Natascha: “Vraag me vandaag maar liever niet wat ik echt zou willen…

Toch? Echt?

Oké…”

Het huis

Ik wil een klein maar luxe huis, middenin de bush, ergens in Afrika. Geen mens in zicht, alleen wij twee. Ik wil wel héél veel wilde dieren om ons heen, nog veel meer vogels, onze paarden en doggies Pebbles, Nyani en Moyo. Oooh ja, ook Jazz er dan graag weer bij want die mis ik elke dag. Bij ons huisje hoort dan ook lekker een bubbelbad buiten en een goedgevuld wijnrek binnen.

Wat nog meer..

Op het verlanglijstje staat dan verder een slim trainingsplan voor BBB (buik-billen-borst) maar zeker ook een grote stapel heerlijke leesboeken.

En ten gunste van de stapel boeken en het trainingsschema graag even geen werk. Ook even geen gasten, geen problemen, geen medewerkers, geen verantwoordelijkheid. Alleen maar warmte, zonneschijn en goed gezelschap en fijne muziek. O ja, wel graag een snelle wifi want ik blijf wel graag op de hoogte van alles wat er buiten het paradijs gebeurt. Maar ook omdat ik graag gebruik maak van de laatste technieken. Want wat is nu een modern paradijs zonder state-of- the-art gadgets?!

Genieten in de hangmat

En dan maar heerlijk genieten in de hangmat (had ik die al genoemd?) en proberen om alle verschillende vogelgeluiden uit elkaar te houden en de vogels bij naam te noemen. Nagaapjes tam maken. Wedstrijdje lang slapen met de honden doen. Schitterende nieuwe gerechten bedenken en daar dan lekker uitgebreid samen van kunnen genieten.
Of de waterbokken tot vervelens toe pesten met muziek van Black Byrd, Caramba, Adele en allerlei andere muzikanten.

Zomaar een paar willekeurige activiteiten in dit prachtplekje.

Een hangmat welke uitkijkt op de prachtige afrikaanse natuur

Dit is wat ik wil, wat ik zoek. Hoelang ik het in dit paradijs vol ga houden?
Geen idee maar ik zou dat wel heel graag eens willen uitproberen. Ik denk langer dan dat ikzelf en iedereen om me heen verwacht.

Zullen we wedden?

Natascha Snelder | ZaZoe Xperience | www.zazoetravel.com


Ontdek meer fantastische gewoontes en gebruiken als de braai uit Zuid-Afrika. Breng een bezoek aan Natascha en Rex van ZaZoe Xperience


Gerelateerde artikelen:

Laat een Reactie achter