Samenwerken en initiatieven steunen

Samen bereik je meer dan alleen. Daarom werken wij samen met bedrijven en steunen wij initiatieven waarmee we ons verbonden voelen.

Lijkt het jou leuk om met ons samen te werken? We zien graag je mailtje in onze inbox verschijnen. We sturen zo snel mogelijk een reactie.

Liefs,


 Bedrijven waarmee wij samenwerken

 

Nestar dé leisure specialist, online marketing.

Logo Huurauto Curacao

Spaanse gebouwen met een blauwe lucht met een logo

 


Initiatieven die wij steunen

 

Afri One Can logo

Door middel van micro kredieten ondersteunen wij de volgende ondernemers met de start van hun onderneming:

  • Margaritha uit de Filipijnen. Het micro krediet maakt mogelijk dat zij de kamers die zij verhuurt kan onderhouden en repareren.
  • Een groep vrouwen uit Paraguay. Het micro krediet maakt mogelijk dat zij verzorgende producten opkopen zoals zeep en shampoo om vervolgens te verkopen.
  • Patience uit Ghana. Het micro krediet maakt mogelijk dat zij schoenen en Afrikaanse kledij op kan kopen om vervolgens te verkopen.
  • Roth uit Cambodja. Het micro krediet maakt mogelijk dat hij meer gerecyclede producten op kan kopen om vervolgens te verkopen. Met de verkopen financiert hij de opleiding van zijn kinderen.
  • Mevrouw Phuong in Vietnam. Het micro krediet maakt mogelijk dat zij een broedinstallatie kan aanschaffen om varkens op te laten groeien.

 

Wij hebben een donatie gedaan aan giro 5125 van het Rode Kruis om de getroffenen van Orkaan Irma op Sint Maarten te helpen aan voedsel, water, kleding en medische hulp.