Als je ver van huis bent of zelfs wanneer je in de Afrikaanse bush bent kan je het gevoel van thuis beleven. Benieuwd hoe de gasten van Zazoe Xperience dit ervaren? Lees dan zeker even deze blog! Liefs, Jannette

De geur van vers gewassen kleding die aan de waslijn hangt. Heerlijk. Die lekker in het zonnetje en de wind te wapperen hangt. Hoe simpel kan het zijn.  Onze gasten zijn in de Afrikaanse bush, ‘in the middle of nowhere’, tussen de wilde dieren. En dan zijn eenvoudige zaken zoals heerlijk schone kleren of een met liefde gekookte maaltijd de kersjes op de taart. Het maakt het verschil tussen afzien en genieten.

Genieten omdat je weet dat zaken fijn geregeld zijn. Niet dat je in Afrika het gevoel wilt hebben van het georganiseerde Nederland. Maar lekker eten &drinken, een comfortabel bed en, jawel, schone kleren, voelen zo ineens superdeluxe aan. Een gevoel van geborgenheid, van het bekende thuis- ver-van-huis.

Het is ook een van de leuke dingen van het werken in het toerisme en de horeca, hier in Zuid-Afrika. Gasten met diverse interesses, van over de hele wereld, van jong tot oud, zich thuis laten voelen en ze verwennen. Ze allerlei ervaringen laten opdoen en ze nieuwe dingen laten ervaren.

Zo genieten wij ook weer volop.

Maar genoeg gemijmerd. Tijd voor een veel minder inspirerend onderdeel van het werk; strijken!

Natascha Snelder

| ZaZoe Xperience | www.zazoetravel.com

Gerelateerde artikelen:

Laat een Reactie achter