Onze partners zijn bedrijven waarmee wij samenwerken of initiatieven die wij steunen. Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarnaast steunen wij initiatieven waarbij mensen die een kans verdienen die kans ook krijgen.

Denk je dat jouw bedrijf of initiatief van toegevoegde waarde kan zijn voor Nederlanders Wereldwijd? Stuur ons een bericht.


 Bedrijven waarmee wij samenwerken

Afri One Can logo

Afri-One-Can: Bouw mee aan de toekomst van Zuid-Afrika.

Logo Huurauto Curacao

Een auto huren op Curacao doe je bij Niels en Berny van huurauto-curacao.com

 

JoHo emigratieverzekeringen

 

Spaanse gebouwen met een blauwe lucht met een logo

Een B&B kopen aan de Costa del Sol? Bezoek de website of like op Facebook.

 


Initiatieven die wij steunen

Door middel van micro kredieten ondersteunen wij de volgende ondernemers met de start van hun onderneming:

  • Margaritha uit de Filipijnen. Het micro krediet maakt mogelijk dat zij de kamers die zij verhuurt kan onderhouden en repareren.
  • Een groep vrouwen uit Paraguay. Het micro krediet maakt mogelijk dat zij verzorgende producten opkopen zoals zeep en shampoo om vervolgens te verkopen.
  • Patience uit Ghana. Het micro krediet maakt mogelijk dat zij schoenen en Afrikaanse kledij op kan kopen om vervolgens te verkopen.
  • Roth uit Cambodja. Het micro krediet maakt mogelijk dat hij meer gerecyclede producten op kan kopen om vervolgens te verkopen. Met de verkopen financiert hij de opleiding van zijn kinderen.
  • Mevrouw Phuong in Vietnam. Het micro krediet maakt mogelijk dat zij een broedinstallatie kan aanschaffen om varkens op te laten groeien.

 

Wij hebben een donatie gedaan aan giro 5125 van het Rode Kruis om de getroffenen van Orkaan Irma op Sint Maarten te helpen aan voedsel, water, kleding en medische hulp.