Voel jij je afhankelijk van grote boekingssites met hoge provisies?

Je startte je accommodatie omdat het je grote droom was. Je passie. Maar de vrijheid die je voor ogen had is ver te zoeken. Je voelt je een slaaf van grote multinationals waar je jouw boekingen vandaan haalt. Jij maar werken. Met familie en vrienden kan je de frustratie niet delen. Je ziet ze denken: Niet zo zeuren, dit wilde je toch zo graag?

Doorbreek je afhankelijkheid – terug naar de vrijheid

Natuurlijk wil je zo veel mogelijk gasten laten genieten van je accommodatie. Maar liever zou je willen dat gasten rechtstreeks bij je boeken. Je weet dat je dan de unieke punten van je accommodatie moet uitlichten en je website vindbaar moet zijn. Je moet de online zichtbaarheid van je accommodatie vergroten. Dingen zoals social media, SEO, storytelling, Google Adwords, Google Analytics en online marketing komen daar allemaal bij kijken. En natuurlijk ook nog hippe ontwikkelingen zoals bloggen en vloggen.

Maar hoe dan? Je hebt bijna geen tijd om je daar allemaal in te verdiepen. Dan moet je allemaal dure cursussen volgen. Eer dat je daar de vruchten van kunt plukken dan ben je zo al weer een paar maanden verder. Misschien wel een jaar. Het is makkelijker om geen actie te ondernemen, maarja, dan blijft het zo. Dan blijf je balen. Dan blijf je afhankelijk.

Blijf niet achter

Hoe fijn zou het zijn als je toegang hebt tot een omgeving met allemaal kant-en-klare tips voor jou als accommodatie-eigenaar. Tips die je gelijk kan toepassen om de online zichtbaarheid van je accommodatie te verbeteren. Je kan gelijk starten met het uitlichten van de unieke punten van je accommodatie.

En daar blijft het niet bij. Je krijgt ook nog eens een profiel op het onlineplatform. In het profiel linken we door naar je eigen website en je social media kanalen. Terwijl jij de tips aan het lezen bent werk je dus dubbel zo snel aan je online zichtbaarheid. Lekker efficiënt. Daar houden we van. Op naar de vrijheid.

Dit is ideaal voor jou wanneer:

  • Afhankelijk zijn van grote boekingssites met hoge provisies jou enorm frustreert, je kan hier enorm om piekeren.
  • Je meer boekingen via je eigen website wilt maar je weet niet waar je moet beginnen, als jij midden in de nacht wakker wordt is dit één van de eerste dingen waar je aan denkt.
  • Je voelt dat je achterloopt op de nieuwste ontwikkelingen, daar krijg je klamme handjes van.

Daarom hebben wij voor jou:

vinkjeToegang tot de besloten MasterClass omgeving met blogs, vlogs en de cursus het hele jaar door inspiratie voor je Facebookpagina.

vinkjeAlle informatie in de MasterClass kan je gelijk toepassen voor je accommodatie.

vinkjeStructureel worden nieuwe blogs, vlogs en cursussen toegevoegd aan de MasterClass.

vinkjeWekelijks een mail waarin we vertellen hoe je het meeste uit de MasterClass kunt halen.

vinkjeEen profiel op het onlineplatform waarbij we doorlinken naar je eigen website en je social media kanalen. Zie bijvoorbeeld het profiel van Olga en Anne van Villa Vermaire op Curaçao.

vinkjeDe toegang tot de MasterClass en tot je profiel is één maand helemaal gratis..

 

Het enige wat je hoeft te doen is een gratis profiel aan te maken

 

Maak profiel aan op Nederlanderswereldwijd

 

Reviews

Meerdere accommodatie-eigenaren kozen al voor een plaatsing op NederlandersWereldwijd. Dit is het resultaat:

 

Waarom is het gratis?

Een MasterClass en een profiel spreekt pas tot de verbeelding wanneer je het ziet en er gebruik van maakt. Dat is de enige manier om te kijken of het iets voor je is. Daarom bieden wij aan om eerst een maand gratis te proberen.

Ik sta al op meerdere boekingssites. Waarom zou ik dit ook nog eens moeten doen?

Je moet natuurlijk helemaal niets. Maar gratis toegang tot allemaal relevante informatie voor je accommodatie is wel erg verleidelijk. En daarbij ook nog eens een profiel waardoor je accommodatie extra zichtbaar is. En dat voor een maand gratis. Je hebt niets te verliezen toch?

Hoe weten jullie dat ik er echt wat aan ga hebben?

Mocht je informatie in de MasterClass missen dan kan je dat aan ons doorgeven. Dan voegen wij meer informatie over dat specifieke onderwerp zo snel mogelijk toe. Succes gegarandeerd.

Zijn er geen verborgen kosten?

Nee, als blijkt dat Nederlanders Wereldwijd niets voor jou is dan kan je binnen de gratis maand opzeggen en zijn er geen kosten aan verbonden.

Wat levert het me op?

Tijd. Je meest kostbare bezit. Doordat wij alle relevante informatie voor jou op een rij hebben gezet hoef je zelf geen zelf dure, lange en saaie cursussen te volgen. Verder levert het jou kennis op waarmee je je voordeel kan doen tegenover je buren met een accommodatie. En je slaat twee vliegen in één klap; door de MasterClass én het profiel op het platform werk je twee keer zo snel aan je zichtbaarheid >> jij mist de boot niet want je vaart voorop >> meer boekingen >> meer gasten! 

 

>> Claim je cadeau en maak een gratis profiel aan <<

Maak profiel aan op Nederlanderswereldwijd